Uitbreiding behandelteam

Vrouwelijke versterking Fysiotherapie Rob Mars

Fysiotherapeut Rob Mars is sinds 1987 werkzaam als allround fysiotherapeut in onze fysiotherapie praktijk en behandelt zo goed als alle aandoeningen met een specialisatie in de behandeling van reumatische aandoeningen en artrose. 
De jarenlange ervaring van Rob Mars, onze goede behandelresultaten en de tevredenheid van onze patienten betaalden zich uit in een steeds vollere agenda, waardoor we ’onze’ patienten niet meer op de korte en flexibele termijn van dienst konden zijn, die men van ons gewend was. Eind 2015 waren we dan ook toe aan uitbreiding van ons behandelteam. 

Het komt regelmatig voor dat vrouwen niet door mannelijke fysiotherapeuten behandeld willen worden. Met name voor allochtone vrouwen zijn er bezwaren. Ook zijn sommige aandoeningen van dien aard, dat men die liever niet met een man bespreekt. 

 

Derhalve is ons behandelteam sinds kort uitgebreid met fysiotherapeute Eva Molenaar uit Schagen. Eva is in 2015 afgestudeerd als allround fysiotherapeute en heeft tijdens haar afstuderen bij diverse praktijken en instellingen gewerkt. 
Het is niet zo dat u bij een behandeling van Eva niet profiteert van de jarenlange ervaring van fysiotherapeut Rob Mars of als u door Rob Mars behandelt wordt niet van de nieuw(st)e inzichten: Wekelijks worden alle patienten, behandelingen en behandelplannen doorgesproken en zo nodig aangepast, zodat het behandelteam elkaar zo goed mogelijk versterkt. 
Wilt u meer informatie: neemt u dan contact met ons op, via: 

_33A7030 _33A7030