KWALITEITSBEOORDELING QUALIVIEW: 9,2!

ingevoerd op 16-3-2017

Beoordeling van onze kwaliteit in 2016 door Kwaliteit en Prestatiemonitor Qualiview: 9,2!

De kwaliteit van onze fysiotherapeutische zorg is voor ons zeer belangrijk. Wij toetsen deze kwaliteit dan ook op continue basis. Hiermee streven wij ernaar om de kwaliteit van zorg vanuit de optiek van de patiënt te verbeteren. De ervaring van onze patiënten is dus van essentieel belang!

Om te meten hoe de patiënt de kwaliteit en zorgverlening binnen onze praktijk heeft ervaren, verstuurt een onafhankelijk en geaccrediteerd meetbureau, genaamd Fysio Prestatie Monitor (Qualizorg BV), regelmatig vragenlijsten naar patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld en vrijwillig deelnemen aan dit onderzoek.

Met de Fysio Prestatie Monitor wordt de anonimiteit en de kwaliteit van de meting gewaarborgd. De ingevulde vragenlijst wordt dus anoniem verwerkt.

De aangesloten fysiotherapiepraktijken ontvangen jaarlijks een certificaat van beoordeling van Qualiview. Het certificaat 2016 ontvingen wij onlangs.
Wij zijn hier heel trots op.  

Als u meer referenties van onze dienstverlening wilt zien of de beoordeling van 2015. (http://www.fysiotherapierobmars.nl/pg-423-7-103335/pagina/referenties.html). 
Wilt u een afspraak bij ons maken, dan kunt u contact opnemen via 0224-214852 of info@fysiotherapierobmars.nl of via neem een kijkje op onze website (http://www.fysiotherapierobmars.nl/pg-423-7-42933/pagina/contact_opnemen_met_fysiotherapie_rob_mars_schagen.html)

 

Qualiview-beoordeling.2016 Qualiview-beoordeling.2016