AANSLUITING NETWERK ORTHOPEDIE

ingevoerd op 29-06-2016

Fysiotherapie Rob Mars is sinds juni 2015 aangesloten bij het Netwerk Orthopedie; een samenwerkingsverband van de orthopedisch chirurgen van de Noordwest Ziekenhuisgroep en een aantal eerstelijns fysiotherapiepraktijken in de regio Noord Kennemerland (van Heemskerk tot Schagen). 

Kennis en kunde delen

Het netwerk heeft als doelstelling de behandeling van de totale heupprothese, knieprothese en voorste kruisband reconstructie te optimaliseren.
De betrokken zorgverleners (huisarts, orthopedisch chirurg en fysiotherapeut) beseffen steeds meer dat een zo goed mogelijk resultaat van de operatie en nabehandeling alleen maar bereikt kan worden als er in een team wordt samengewerkt. Dat betekent goede afspraken, met elkaar overleggen, werken volgens vastgestelde behandelplannen en kennis en kunde delen.
Maar ook met elkaar kijken wat er fout gaat en waar het beter kan. Misschien wel het belangrijkste aspect is u goed te informeren over wat u kunt verwachten.Lees hier meer over het Netwerk Orthopedie (http://www.fysiotherapierobmars.nl/pg-423-7-104576/pagina/netwerk_orthopedie.html)

 

 

http://www.fysiotherapierobmars.nl/pg-423-7-104576/pagina/netwerk_orthopedie.html

heup heup