KWALITEITSBEOORDELING 2017 DOOR KWALITEIT EN PRESTATIEMONITOR QUALIVIEW: 8,8!

ingevoerd op 03-05-2018

De kwaliteit van onze fysiotherapeutische zorg is voor ons zeer belangrijk. Wij toetsen deze kwaliteit dan ook op continue basis, zowel intern als extern. 
Hiermee streven wij ernaar om de kwaliteit van zorg vanuit de optiek van de patiënt te verbeteren. De ervaring van onze patiënten is dus voor ons van essentieel belang!
Om te meten hoe de patiënt de kwaliteit en zorgverlening binnen onze praktijk heeft ervaren, versturen we zelf enquetes. Ook worden er enquetes afgenomen via onafhankelijk en geaccrediteerd meetbureau, Fysio Prestatie Monitor (Qualizorg BV), die regelmatig vragenlijsten stuurt naar patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld en vrijwillig deelnemen aan dit onderzoek.
Met de Fysio Prestatie Monitor wordt uw anonimiteit en de kwaliteit van de meting gewaarborgd. Uw ingevulde vragenlijst wordt dus anoniem verwerkt.
De aangesloten fysiotherapiepraktijken ontvangen jaarlijks een certificaat van beoordeling van Qualiview. Het certificaat 2017 ontvingen wij onlangs.
Wij zijn hier heel trots op.  
Wilt u meer weten over de beoordeling van fysiotherapie Rob Mars, lees dan hier (https://www.fysiotherapierobmars.nl/pg-423-7-103335/pagina/referenties.html) verder. 

 

https://www.fysiotherapierobmars.nl/pg-423-7-103335/pagina/referenties.html

Qualizorg-beoordeling 2017 Qualizorg-beoordeling 2017