WAARDERING QUALIZORG OVER 2018: 9!

ingevoerd op 21-03-2019

De kwaliteit van onze fysiotherapeutische zorg is voor ons zeer belangrijk.
Wij toetsen onze kwaliteit continue, zowel intern als extern, om de kwaliteit van zorg steeds te blijven verbeteren. De ervaring van onze patiënten is hiervoor van essentieel belang! Om te meten hoe de patiënt de kwaliteit en zorgverlening binnen onze praktijk heeft ervaren, versturen we zelf enquêtes.

Daarnaast worden er via e-mail enquêtes afgenomen door onafhankelijk en geaccrediteerd meetbureau, Fysio Prestatie Monitor (Qualizorg BV), die regelmatig vragenlijsten stuurt naar patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld en vrijwillig deelnemen aan dit onderzoek. 
De door u ingevulde vragenlijst wordt anoniem verwerkt. Met de Fysio Prestatie Monitor wordt uw anonimiteit en de kwaliteit van de meting dus gewaarborgd. 
Voor ons is het zeer belangrijk dat men deel neemt aan deze enquêtes, omdat we daar op afgerekend worden. We begrijpen echter ook dat men op het moment overspoeld wordt met enquêtes, waardoor de invulbereidheid steeds lager wordt. We zijn dus ook heel blij met de clienten die zo attent zijn geweest zijn de enquête in te vullen. 

De aangesloten fysiotherapiepraktijken ontvangen jaarlijks een certificaat van beoordeling. Het certificaat 2018 ontvingen wij onlangs. Wij zijn hier heel trots op.  

 

 

Qualiview certificaat 2018_12556 Qualiview certificaat 2018_12556