Start Rugklas: 14 juni 2019: er zijn nog 3 plaatsen!

ingevoerd op 13-06-2019

GOEDE BEGELEIDING, MINDER RUGKLACHTEN.... MAAK KENNIS MET ONZE RUGKLAS!

Fysiotherapie Rob Mars wil u graag kennis laten maken met een nieuw initiatief: de Rugklas. Onze fysiotherapeuten hebben, samen met ervaringsdeskundigen, deze Rugklas ontwikkeld. De Rugklas heeft als doel om in kleine groepjes te oefenen om patiënten met rugklachten te begeleiden, waarbij er individuele aandacht is voor ieders specifieke aandoening. 

Waarom een Rugklas? 

Heeft u al jaren chronische rugpijn, dan weet u waarschijnlijk hoe belangrijk het is om naast fysiotherapie zo’n 3 maal per week oefeningen te doen om de rug zo stabiel en stevig mogelijk te maken. In de praktijk horen we vaak dat mensen wel weten dat ze moeten oefenen, maar het moeilijk vinden dit consequent te doen of bij thuiskomst vergeten zijn hoe de oefeningen ook al weer moesten. Onze Rugklas helpt u hierbij.

Fitness, sportschool .... of ga naar de Rugklas

Het grote voordeel van trainen in onze Rugklas is dat u er zeker van bent dat oefeningen exact aansluiten op uw aandoening. U wordt immers begeleid door onze fysiotherapeut. Er wordt getraind in kleine groepjes van maximaal 5 personen, waarbij rekening gehouden wordt met de specifieke rug aandoening van de deelnemers. In onze fysiotherapiepraktijk hebben we een speciale ruimte daarvoor ingericht. Er worden oefeningen gedaan die thuis eenvoudig uitgevoerd kunnen worden.

lees hier meer over de Rugklas. (https://www.fysiotherapierobmars.nl/pg-423-7-112072/pagina/rugklas.html)

_33A0139 (2) _33A0139 (2)