NIEUW! HIGH POWER LASER THERAPIE BIJ FYSIOTHERAPIE ROB MARS

Wij streven er naar met de nieuwste ontwikkelingen en technieken te werken. Daarom beschikken we sinds enige tijd over een High Power Laser apparaat voor High power laser therapie die we toepassen bij onze fysiotherapie behandelingen.
Wat is High Power Laser Therapie? Dit is een pijnloze zeer effectieve manier om pijn te bestrijden en ontstekingen van gewrichten en pezen sneller te genezen. In tegenstelling tot de vroegere lasers die tot slechts enkele millimeters diep gingen, is het een krachtige laser met een doordringing van enkele centimeters.

Voor welke klachten gebruikt Fysiotherapie Rob Mars de high power laser? 
De high power laser is inzetbaar bij peesontstekingen, verrekking en verstuiking, tenniselleboog en golfers-elleboog, slijmbeursontsteking, gewrichtsontsteking, meniscus klachten, lage rug klachten en nog vele andere klachten.

Hoe ziet een behandeling met de high power laser eruit? 
De fysiotherapeut zal allereerst door een gesprek en gericht onderzoek uw klachten analyseren. Daarna worden de spieren, die mogelijk uw pijn veroorzaken, nader onderzocht, waarbij in de spieren bewust gezocht wordt naar de aanwezigheid van triggerpoints. Op de plaatsen van de triggerpoints zal de fysiotherapeut met de high power laser gaan behandelen om de spieren te ontspannen.
Wilt u ook een fysiotherapiebehandeling of high power laserbehandeling ondergaan of wilt u meer weten, bel dan: 0224-214852

laserdemonstratie2018+mv3 (2) laserdemonstratie2018+mv3 (2)