AANSLUITING BIJ NETWERK ARTROSE

Sinds kort zijn we aangesloten bij het Netwerk Artrose. Een aantal fysiotherapiepraktijken en huisartsen uit de regio Alkmaar en Den Helder hebben met de orthopedisch chirurgen van Noordwest Ziekenhuisgroep de handen ineengeslagen om samen de behandeling van knie- en heupartrose te optimaliseren. Deze fysiotherapeuten en orthopedisch chirurgen werkten al samen binnen Netwerk Orthopedie.

 

Wat biedt Netwerk Artrose u?
Het Netwerk Artrose biedt u een netwerk van huisartsen, fysiotherapeuten en orthopedisch chirurgen die sámen de meest optimale behandeling van uw artrose nastreven. Daarbij bieden wij u heldere informatie over de diagnose artrose en een duidelijke werkwijze waarbij u als patiënt centraal staat.

Voldoende bewegen en thuis oefenen zijn een cruciaal onderdeel van de behandeling van artrose. De oefeningen zijn opgesteld en voor u geselecteerd in overleg met READE, hét centrum voor revalidatiegeneeskunde en reumatologie in Amsterdam. Met deze oefeningen zijn goede resultaten behaald – minder pijn en verbetering van dagelijkse beweging – door patiënten met een milde maar ook ernstige vorm van artrose.

Felix heeft een cursus Artrose gedaan zodat we deel mochten nemen aan het Netwerk Artrose.

Wilt u meer weten over Netwerk Artrose? 

Wilt u nu een afspraak maken voor de behandeling van Artrose,
bel dan: 0224-214852 voor een afspraak met Felix Bijman. We hebben geen wachtlijst, u kunt direct beginnen. 

Logo Netwerk Artrose (JPEG) Logo Netwerk Artrose (JPEG)