PREVENTIE BESMETTING CORONAVIRUS

Fysiotherapie Rob Mars volgt de instructies van het RIVM op inzake de preventie van besmetting met het Coronavirus. Hiervoor hebben we onze hygiëne maatregelen aangescherpt. We wassen extra vaak de handen en maken de praktijk intensiever schoon. Om de verspreiding van het virus tegen te gaan verzoeken wij u om - net als wij - alert te zijn op de volgende symptomen van het virus.

Koorts in combinatie met luchtwegklachten (hoesten/kortademigheid) en bent u in één van de besmette gebieden geweest (China, Iran, Singapore, Zuid-Korea of Noord-Italië).

Zijn bovengenoemde symptomen voor u kenmerkend, annuleer dan telefonisch uw afspraak bij onze praktijk, blijf thuis en neem telefonisch contact op met uw huisarts voor advies. We zullen de afspraak niet aan u doorberekenen.

* Ga daarnaast binnen de praktijk zo zorgvuldig mogelijk om met de hygiëne.
* Was uw handen regelmatig – liefst bij binnenkomst in de toilet - volgens het handenwasprotocol (https://www.youtube.com/watch?v=G6uBxC1yZfk)en gebruik evt. desinfectie middelen (deze zijn in de praktijk beschikbaar).

* Hoesten en niezen aan de binnenkant van uw elleboog.

* Gebruik papieren zakdoekjes die u na gebruik direct weggooit.

* Gebruik wanneer u in de oefenzaal traint de beschikbare desinfectie spray om het door u gebruikte toestel te desinfecteren

* Wij stellen het op prijs als u voor uw behandelingen in de behandelkamer uw eigen (grote) handdoek mee neemt.

Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.
Wilt u meer weten? Op de website van het RIVM (https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19) vindt u veel gestelde
vragen en de antwoorden. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u ook bellen naar het speciale publieksnummer over Corona: telefoon 0800-1351

corona corona