AFSPRAKEN BIJ FYSIOTHERAPIE ROB MARS

In deze moeilijke tijden, zeker voor onze kwetsbare patiënten, is voor ons de gezondheid van onze patiënten, maar ook van onze medewerkers het belangrijkste. 

Zoals u wellicht al heeft ondervonden,  nemen wij de hygiëne in onze praktijk serieus. Bovenop de normale hygiëne maatregelen en de extra maatregelen van van vorige week, hebben we nog een paar extra maatregelen genomen: De meeste deuren (die open kunnen blijven staan) blijven open staan, na elke behandelng worden behandelbank en deurknoppen schoon gemaakt.
Wij zijn graag gastvrij, maar bieden vanaf 6 april pas weer koffie, thee en water aan. Als u een tijdschrift wilt lezen in de wachtkamer verzoeken wij u die zelf mee te nemen. 

Wij stellen het zeer op prijs als u uw steentje zou willen bijdragen aan uw en onze veiligheid. Voelt u zich grieperig, bent u verkouden of heeft u koorts of voelt u zich ongemakkelijk bij de gemaakte afspraak, zegt u dan – kosteloos - uw afspraak via 0224-214852 af of stuur een e-mail aan info@fysiotherapierobmars.nl. 

Als u uw afspraak door laat gaan, stellen wij het volgende zeer op prijs:
1.Bij binnenkomst direct handen wassen volgens het handwasprotocol dat boven de wasbak hangt;
2. in de wachtruimte minimaal 1,5 meter afstand tot eventuele andere patiënten houden;
3. Fitness apparatuur graag schoon achterlaten met het aanwezige desinfectie middel
4. Graag uw eigen (grote) handdoek mee nemen.
5. Uw kinderen zijn vrij. Wilt u ze niet mee nemen naar de praktijk, zodat we zo min mogelijk mensen tegelijk in de praktijk hebben. 
Daarnaast gelden natuurlijk ook de maatregelen van GGD en RIVM: 
6. Wrijf niet in uw ogen met uw handen;
7. Hoesten en niezen aan de binnenkant van uw elleboog;
8. Gebruik papieren zakdoekjes die je na gebruik direct weg gooit;

Mocht u in plaats van een fysieke afspraak, een afspraak via Facetime, Whatsapp Video of Skype wensen, neem dan telefonisch contact op, dan plannen wij een afspraak voor u in. Een video afspraak wordt door uw zorgverzekeraar uit de aanvullende verzekering vergoed.

Heeft u vragen belt u ons dan op 0224-214852 of stuur een e-mail aan meriam@skintherapy.nl of info@fysiotherapierobmars.nl. 
Het speciale publieksnummer over Corona is: 0800-1351.

Bij wijzigingen of veranderingen in het beleid stellen wij u direct op de hoogte. Wij wensen iedereen het allerbeste. Pas goed op uw gezondheid en die van uw familieleden. We hopen - zodra dat weer kan - iedereen in goede gezondheid te weerzien. 
 
Met vriendelijke groeten, 
TEAM FYSIOTHERAPIE ROB MARS
Christa, Felix, Meriam en Rob

corona2 corona2