Qualiview beoordeling 2019: 9!

De kwaliteit van onze fysiotherapeutische zorg is voor ons zeer belangrijk.
Wij toetsen onze kwaliteit op continue basis, zowel intern als extern. Hiermee streven wij er steeds weer naar om de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Om dit te kunnen doen is de ervaring van u, als patiënt, voor ons van essentieel belang!
Om te meten hoe de patiënt de kwaliteit en zorgverlening binnen onze praktijk heeft ervaren, versturen we zelf enquêtes met het verzoek of u ons wilt beoordelen via Zorgkaart Nederland, Google of Independer. Ook worden er namens de beroepsvereniging regelmatig steekproefsgewijs enquêtes afgenomen via onafhankelijk en geaccrediteerd meetbureau Qualizorg B.V., die vragenlijsten stuurt aan patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld en vrijwillig deelnemen aan dit onderzoek.

Met deze Prestatie Monitor wordt de anonimiteit en de kwaliteit van de meting gewaarborgd. De ingevulde vragenlijsten worden dus anoniem verwerkt.

De aangesloten fysiotherapiepraktijken ontvangen jaarlijks een certificaat van beoordeling van Qualiview. Het certificaat 2019 ontvingen wij op 30 maart jl. voorzien van een 9,0! beoordeling. Het spreekt voor zich dat wij hier heel trots op zijn. 
Dus.. mocht u na de periode van social distancing op zoek zijn naar een goede fysiotherapeut, belt u ons voor een afspraak op 0224-214852. 

Qualiview-certificaat-2019- Qualiview-certificaat-2019-